Legger dette ut etter forespørsel fra Greipstad Gunslingers/Greipstad Pistolklubb:

Westernskyting (som egentlig kalles Cowboy Action Shooting) er en stor skytesport i USA. I Norge er det også en del klubber og undergrupper i pistolklubber som driver med dette. Men det finnes ingen Westernklubber i Kristiansandsområdet. Fredrik Babinski og undertegnede har drevet med denne skytegrenen i ca. 3 år og synes dette er veldig morro, og vi vil gjerne friste flere til å begynne med westernskyting. Vi har nå en egen bane for westernsskyting i Greipstad pistolklubbs feltløype på Stemtjønn utenfor Kr Sand.

 

Torsdag 14/6 kl 17:00 inviterer da vi til prøveskyting i western grenen. Vi vil gjerne invitere skyttere fra andre klubber også. Hvis dette er av interesse, setter vi veldig pris på om dere kan legge inn vår invitasjon på hjemmeside/facebook om mulig.

Mvh

Fredrik Babinski og Atle Kleiven

fra Greipstad Gunslingers, undergruppe i Greipstad Pistolklubb.