I går gjennomførte vi tradisjonen tro “juleskyting” i Gimlehallen, oppslutning og stemning var veldig bra. 29 stykker stilte til skyting og i tillegg var det flere andre som var innom for en hyggelig prat og noe godt å bite i, veldig trivelig var det. De flotte bildene er det Marilyn Johansen som har tatt.

Det har vært et hyggelig og begivenhetsrikt år, og vi opplever en stor grad av positivitet i klubben. Dette gjør at vi gleder oss til tiden fremover, vi kan jo også glede oss over den flotte skytebanen som er under bygging på Farvannet, dette blir stas. Frode Øien informerte i går på en utmerket måte om status for prosjektet.

Det er ingen organisert trening i klubbens regi før onsdag 2. januar, men erfaringsmessig vil nok noen benytte hallen også i jule og nyttårs helgene. Vi håper at de som har adgangsbrikker og som vil benytte seg av hallen i høytiden legger ut en melding på FB om dette slik at andre også kan “henge seg på”.
Med dette ønsker styret å si takk for året som har gått, samtidig som vi ønsker dere alle en god jul og et riktig godt nytt år.

På vegne av styret, Thomas Aanundsen