Kristiansand Garnisons Pistoklubb arrangerer sikkerhetskurs for nye skyttere 19 og 20. november 2019.

Alle nye medlemmer skal gjennomføre en form for sikkerhetsopplæring. NSFs sikkerhetskurs tar for seg alle de viktige aspektene ved sikkerhetsopplæring av nye medlemmer. Gjennom teoretisk og praktisk opplæring får kursdeltakerne lære sikker opptreden på banen og håndtering av våpen og ammunisjon iht. til gjeldende bestemmelser. Kurset er obligatorisk for alle som tidligere ikke har fått tilsvarende opplæring. Kurset avsluttes med en teoretisk prøve.

Pris
1500,- ink medlemskap ut 2020 og ammunisjon for den praktiske delen av kurset (20. november)

Nybegynnertrening
Vi følger opp sikkerhetskurset med nybegynnertrening onsdager fra 18:00 til 19:30. Her er det kun kursets deltakere som har tilgang. Vi gjennomgår grunnelementene innen pistolskyting slik at du er i stand til å delta på treninger og stevner.

Vi leier ut våpen for 20,- og 50 stk .22LR for 50,-

Påmelding
Påmelding gjøres via minidrett.

https://minidrett.nif.no/Event#3320564-010

For mer informasjon se:

Sikkerhetskurs