Tøymerke Dommer Elektronikk

Vest-agder skytterkrets arrangerte dommerkurs i elektronikk på Kristiansand Pistolbane, helgen 30-31 oktober. Vi var 4 dommere fra Kristiansand Garnisons Pistolklubb som deltok på kurset.

Kursholder var dommerinstruktør Helge Olden. KGP har bidratt med transport av kursinstruktør, projektor, whiteboard, proviant til kursets deltakere og tilgang til kurslokalet.

Kurset er en teoretisk gjennomgang av gjeldende regelverk, samt praksisoppgaver for å lokalisere og verdifastsette skudd som ikke er registrert av det elektroniske anlegget, men fanget opp av kontrollark og bakskive. Se rammeplanen for mer informasjon.

KRAV TIL PRAKSIS
Deltakerne autoriseres som godkjent dommer-/skyteleder med elektronikk etter bestått teoretisk eksamen og etter innsendt dokumentasjon på at man har fungert som dommer/jury på minimum 1 stevne med elektroniske skiver.

Norges Skytterforbund

Kristiansand Garnisons Pistolklubb etterapproberte NAIS-stevnet 202011 NAIS slik at deltakerne på kurset kunne delta på et stevne som jury/dommer. Utover de 4 fra vår klubb var det representanter fra Kristiansand Pistolklubb, Grimstad SS, Kvinesdal PK, Lindesnes PK og Marnar pistollag.

Følgende dommere fra Kristiansand Garnisons Pistoklubb har nå godkjent “Kurs i elektronikk”

  • Thomas Furuseth
  • Frode Øien
  • Jan Martin Skarberg
  • Morten Teinum