På denne siden vises informasjon fra Facebook

Viktig info for Farvannet skytebaner:
Det er viktig av vi husker å lukke bommen etter oss når vi har vært på Farvannet. Vi fikk beskjed av Kjell Arild Kleivkås, leder i KOM, som informerte om at de hadde hatt ubudne gjester som hadde klippet en hengelås på en lagerkonteiner de har stående. De kunne likevel ikke se at noe var stjålet.
... See MoreSee Less

DUGNAD LØRDAG
Rydding av kratt og småtrær, klargjøring for mulig feltløype.
Hei folkens, på grunn av mye vann i grunnen ble vi ikke ferdig med rydding av kratt og små trær sist lørdag. Anders fikk gravd en midlertidig grøft og vi satser nå på at det meste av vannet er borte nå.
Derfor trenger vi 4-5 personer i to-tre timer som kan hjelpe å rydde bort kratt og småtrær slik at permanent drenering kan graves ned.
Sigve Raustøl har ennå en minigraver på stedet, og det er veldig gunstig for oss å få gjort dette nå mens den er tilgjengelig.

Det blir tidlig mørkt om dagene så dette bør foregå på dagtid, vi håper at noen har anledning til å komme førstkommende lørdag 07.12. kl 11:00.

Værmelding for lørdagen ser grei ut så vi koker litt kaffe og skaffer litt å bite i, det kan bli en trivelig dugnad i det fri.
Har du ei motorsag eller grenkutter er det kjempefint, alternativ kan være øks og buesag.
Vi er nå i innspurten, og håper virkelig noen fremdeles kan sette av noen timer til dette.
Sees vi?
Send sms til Torbjørn 90198380 eller bruk kommentarfeltet.....
... See MoreSee Less

DUGNAD. Vi trenger folk til å rydde kratt så vi kan få inn minigraver. Ta med motorsag og greinkutter som ikke er strømavhengig. LØRDAG kl 11 og utover. Send sms til Thomas 47893154 eller bruk kommentarfeltet ... See MoreSee Less

Litt dugnadsaktivitet i dag også, maling og rydding av standplass. ... See MoreSee Less