På denne siden vises informasjon fra Facebook

Vakkert, eller hva? Synes Xpressprint AS gjør en proff jobb vi vil ha glede av i mange år. Nå mangler vi bare noen led spots til å lyse opp det hele, kanskje plassert ved foten av vollen mot 100m banen, det hadde blitt knall. ... See MoreSee Less

Vetle Aamodt fra Expressprint AS i full gang med montere "Kristiansand Pistolbane" mellom klubblogoer i den nordlige gavlen. Det blir staselig og blir sponset av firmaet. ... See MoreSee Less

Dugnad, haster denne uken.
Vi trenger et par stykker som kan så gressfrø i grusen på vollene før frosten kommer igjen. Vi bør så med viltgress som fåes kjøpt på Felleskjøpet. Det er ca 250 kvm som skal dekkes.
Har du noen timer og avse, ta kontakt med Thomas Aa på sms eller ring 47893154.
... See MoreSee Less

Snart skal vollene være klare for godkjenning. ... See MoreSee Less

VIKTIG VIKTIG!

Til alle medlemmer av KPK og KGP

Kristiansand Pistolbane nærmer seg ferdigstillelse, og i den forbindelse ønsker styrene at det skal opprettes en felles driftsgruppe for baneanlegget.

Denne gruppen skal bestå av 2 medlemmer fra hver klubb, totalt 4 personer.

For på best mulig måte å skjøtte de respektive verv, både i driftsgruppe og i styrene, mener styrene det er riktig og mest hensiktsmessig at de 4 personene i driftsgruppen ikke har styre/tillitsverv i noen av klubbene.

Driftsgruppens hovedoppgaver vil bestå av drift og planlegging av vedlikehold (herunder kommunikasjon med underleverandører og innkalling til fremtidige dugnader).

Styrene ønsker at detaljene skal utarbeides i samråd med de aktuelle kandidatene.

Kompensasjon vil bli gitt på lik linje med et styremedlem, samt man får gratis medlemskap i perioden man har dette vervet.
Full opplæring i alle aspekter av banen vil selvsagt bli gitt.

For at vi skal kunne utnytte dette anlegget til det fulle, er vi avhengige frivillige som kan være med å dra lasset.

Dersom dette virker interessant, så ber vi om at du melder din interesse til styret i din klubb innen 10. februar.

Med vennlig hilsen styrene i KPK og KGP
... See MoreSee Less